OFERTA: Campaña vendimia 2016

Durante los meses de la vendimia (setiembre y octubre) de lunes a jueves aplicaremos un 30% y los fines de semana un 15% (mínimo 2 días).

Pueden venir a conocer la comarca, ver el ir y venir de los payeses en las tareas de la recolección.

Ademas, les ofrecemos productos frescos del huerto, la posibilidad de ir a recogerlos y una botella de vino D.O. Terra Alta

** Excepto puentes

OFERTA DEL MES DE MAYO para 5-6 personas

Del 09/05/14 al 31/05/14 os ofrecemos una noche por 150 € que incluye una botella de vino DO Terra Alta + una visita guiada de bodega y museo rural Cal Menescal + una cata de vinos.

Si optáis por 2 noches a 270 €, os ofrecemos gratuitamente bicicletas para disfrutar de la Vía Verde (la tendréis a 200 m de casa).

* Precios si reserváis directamente al alojamiento.

Estrenem pàgina web!

Amb aquesta notícia ens plau comunicar-vos la renovació total de la pàgina web de Casa Rural Ca Lázaro. Estrenem web i amb aquesta esperem facilitar-vos més i millor informació sobre la nostra casa rural, les activitats que podeu fer i informació del territori i l'entorn que ens envolta. A Ca Lázaro estem totalment compromesos en fer de les vostres vacances uns dies totalment inoblidables, per això donarem lo millor de nosaltres per assegurar que no us falti de res! I el primer pas serà publicar la informació que us pot ser d'interès a aquesta pàgina web, per tal que pogueu gaudir de la vostra estada a Ca Lázaro amb la màxima informació sobre festes, esdeveniments, fires i noticíes d'interès del territori. Rebeu una cordial salutació i fins ben aviat!

FIN DE SEMANA ROMANTICO

Para disfrutar de un fin de semana romántico en un entorno rural, tranquilo y con identidad. Nosotros os regalamos una botella de vino DO Terra Alta, un tarro de mermelada y un libro eròtico "Cupido en el Matarraña". Aquí apostamos por productos de proximidad y cualidad.

Desde febrero hasta abril, el precio será de 110 € por pareja las dos noches.

Éxit total a la Festa del vi de Gandesa

La Festa del Vi de la Gandesa bat rècords i supera els 15.000 tastos. El recel d'allargar la Festa del Vi durant tres dies s'ha convertit en satisfacció màxima davant la gran afluència de públic que l'ha visitat. Per primer cop, en aquesta 26ena edició, s'ha superat la xifra màgica de 15.000 tastos i els cellers tanquen la mostra satisfets per les vendes. La DO Terra Alta es manté entre el top cinc dels vins de més qualitat de Catalunya, una fita aconseguida l'any passat, que han consolidat enguany els seus caldos amb caràcter propi, de gran qualitat i amb preus molt assequibles. L'aposta per promocionar la varietat predominant a la comarca, la garnatxa blanca, està sent "la clau de l'èxit" de la DO. Els viticultors terraltins per fi creuen en el seu potencial.
TOP