La história

L’Antònia, és l’alma mater de Ca Lázaro, una filla de pagès que va fer cap a Ca Mascardo. De fet, Ca Lázaro és l’antiga casa de la sogra de l’Antònia. Som una família parcialment depenent de la terra, que decidim apostar pel turisme rural, proper a la realitat de la nostra terra i respectuós en l’entorn. D’esta manera, Ca Lázaro pretén ser una casa rural amb una filosofia clarament sostenible, ètica i compromesa amb el territori.

Els nostres principis

Sostenibilitat:

  • Intentem reduir al màxim l’ús de plàstics a la casa, ja que entenem que reduint és la millor manera de ser sostenibles.
  • Fomentem el consum i ús de productes de proximitat; i que a més, siguin productes naturals, com per exemple, el sabó que trobareu a casa, o la roba de llit feta en teixits naturals.

Ètica:

Gràcies a vatres, los visitants, ens ajudeu a posar lo nostre granet de sorra a diferents organitzacions que vetllen per una millor societat, més igualitària i justa.

  • WWF/ADENA: Organització per preservar la riquesa de la natura, busquen un futur on les persones visquin en harmonia amb la natura.
  • OXFAM INTERMON: Organització que lluita per acabar amb les desigualtats socials i econòmiques, acabar amb la pobresa i la injustícia.

Compromesos en lo territori:

A més, Ca Lázaro dona suport en tot tipus d’esdeveniments que es realitzen a la comarca, especialment aquells que fomenten la cultura i l’esport.

Posem en valor los productes i serveis del territori, així com l’art i autors de la Terra Alta i Terres de l’Ebre.

I per si no te n’havies assabentat, hem respectat, tant al web com a les xarxes, en la mesura de lo possible, lo parlar de Bot i la Terra Alta. Amb això intentem oferir-te una experiència més real i propera. Tal i com mos agrada dir, estem arrelats al territori i a la terra.